Microneedling en BB Glow

Microneedling en BB Glow zijn twee aparte huidbehandelingen die beide gericht zijn op het verbeteren van de huidconditie, maar ze verschillen in hun aanpak en doelstellingen.

Microneedling is een procedure waarbij een apparaat met fijne naaldjes wordt gebruikt om microperforaties in de huid te creëren. Deze gecontroleerde verwondingen stimuleren het natuurlijke herstelproces van de huid, waarbij collageen en elastine worden aangemaakt. Dit resulteert in een verbeterde huidtextuur, vermindering van littekens, fijne lijntjes en een algehele verjonging van de huid. Microneedling vergemakkelijkt ook de diepere opname van huidverzorgingsproducten, wat leidt tot verbeterde resultaten. De behandeling kan enige roodheid en gevoeligheid veroorzaken, die meestal snel afnemen.

BB Glow, aan de andere kant, is een behandeling waarbij speciale huidkleurige serums met voedende ingrediënten en lichte pigmenten in de huid worden ingebracht. Dit geeft de huid onmiddellijk een egale teint en een stralende gloed, vergelijkbaar met een getinte moisturizer of lichte foundation. BB Glow is ontworpen om de huidtint te verbeteren, de teint te egaliseren en de algehele uitstraling van de huid te verfraaien. Het resultaat is direct zichtbaar en kan enkele weken aanhouden.

Het is belangrijk om te benadrukken dat beide behandelingen professionele expertise en naleving van nazorginstructies vereisen. Als gekwalificeerde specialist kan ik bepalen welke behandeling het beste past bij u past.

Microneedling en BB Glow behandelingen

Afspraak maken

Graag ontvang ik u voor een behandeling