Schoonheids

behandeling

 

go top

Relax gezichtsbehandeling

Harsen bovenlip

Harsen bovenlip, kin en kaak

Onderbenen harsen

Microneedling

BB Glow

Korte gezichtsbehandeling

Geniet van deze verkwikkende korte gezichtsbehandeling die begint met een grondige oppervlaktereiniging om onzuiverheden, make-up en overtollige oliën te verwijderen. Vervolgens wordt een peeling (dieptereiniging) uitgevoerd om diepere poriën te reinigen en de huid te ontdoen van opgehoopte vuil en dode huidcellen.

Na de reiniging volgt een ontspannende decolleté- en schoudermassage om spanning te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Dit draagt bij aan een gevoel van totale ontspanning en welzijn.

De behandeling wordt afgerond met een zorgvuldig geselecteerde dagverzorging die past bij het huidtype van de klant. Deze dagverzorging omvat een hydraterende crème.

Deze gezichtsbehandeling biedt niet alleen een grondige reiniging en verzorging van de huid, maar ook een moment van ontspanning en verwennerij voor zowel het gezicht, het decolleté als de schouders en duurt ongeveer 30 minuten.

Go Top

Relax gezichtsbehandeling

Geniet van ultieme ontspanning met mijn relax gezichtsbehandeling. Deze verwennerij begint met zalige rug massage om u te laten ontspannen gevolgd door een zachte oppervlaktereiniging om onzuiverheden, make-up en overtollige oliën te verwijderen.  Vervolgens wordt een peeling (dieptereiniging) uitgevoerd om diepere poriën te reinigen en de huid te ontdoen van opgehoopte vuil en dode huidcellen waardoor je huid helder en stralend wordt.

Na de reiniging krijgt u een voedend gezichtsmasker om uw huid te revitaliseren gevolgd door een ontspannende decolleté- en schoudermassage. Dit draagt bij aan een gevoel van totale sereniteit, ontspanning en welzijn.

Na deze sensatie van ontspanning wordt er een vitamine C-serum aangebracht om je huid te voeden en te versterken. Als finishing touch krijgt u een speciaal geselecteerde dagverzorging die hydrateert en beschermt.

Deze relax gezichtsbehandeling biedt niet alleen uitgebreide huidverzorging, maar dompelt je ook onder in een oase van ontspanning en vernieuwing, deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

 Go Top

Harsen bovenlip

Het harsen van de bovenlip is een methode om ongewenste haartjes op dit gebied te verwijderen. Hierbij wordt een speciale hars aangebracht op de bovenlip en vervolgens snel verwijderd. De hars hecht zich aan de haartjes en trekt ze bij de wortel mee wanneer deze wordt weggetrokken. Dit zorgt voor een gladde huid zonder haartjes. De procedure kan een lichte mate van ongemak veroorzaken, maar het resultaat is een langdurig gladde bovenlip.

 Go Top

Harsen bovenlip, kin en kaak

Harsen van de bovenlip, kin en kaak is een effectieve methode om ongewenste haartjes in dit gebied te verwijderen. Tijdens deze behandeling wordt speciale hars op de bovenlip, kin en kaak aangebracht en vervolgens snel verwijderd. De hars hecht zich aan de haartjes en trekt ze inclusief de wortels mee bij het verwijderen. Hierdoor blijft de huid langere tijd glad en vrij van haartjes. Hoewel de procedure enig ongemak kan veroorzaken, zorgen de resultaten ervoor dat je een tijdlang kunt genieten van een haarvrije en gladde uitstraling op de bovenlip, kin en kaak.

 Go Top

Onderbenen harsen

Harsen van de onderbenen is een doeltreffende methode om ongewenste haartjes op dit gebied te verwijderen. Tijdens deze behandeling wordt speciale hars op de huid van de onderbenen aangebracht en snel verwijderd. De hars hecht zich aan de haartjes, inclusief de wortels, en wanneer deze wordt weggetrokken, worden de haartjes mee verwijderd. Het resultaat is een gladde en haarvrije huid. Hoewel de procedure wat ongemak kan veroorzaken, geniet je gedurende langere tijd van een zijdezachte uitstraling, omdat het even duurt voordat de haartjes terugkomen. Het harsen van de onderbenen biedt een strakke en verzorgde look.

 

 Go Top

Microneedling

Microneedling is een geavanceerde huidverzorgingsprocedure die gericht is op het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van littekens, het vervagen van fijne lijntjes en rimpels, en het algemeen verjongen van de huid. Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van een apparaat met fijne, steriele naaldjes die kleine microperforaties in de huid creëren.

Tijdens de behandeling worden de naaldjes zorgvuldig over de huid bewogen, wat minieme en gecontroleerde verwondingen veroorzaakt. Dit stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid, waarbij collageen en elastine worden aangemaakt. Deze eiwitten zijn verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Microneedling bevordert niet alleen de celregeneratie, maar verbetert ook de opname van huidverzorgingsproducten, zoals serums en crèmes, doordat de kleine kanaaltjes de ingrediënten dieper in de huid laten doordringen. Na de behandeling kan de huid enige roodheid en gevoeligheid vertonen, vergelijkbaar met een milde zonnebrand, maar dit trekt meestal snel weg.

Na verloop van tijd leidt microneedling tot een gladdere, stralendere huid met een vermindering van littekens, fijne lijntjes en huidtextuurproblemen. Het aantal benodigde sessies varieert afhankelijk van de individuele huidconditie en de gewenste resultaten. Het is belangrijk om microneedling door mij als een getrainde professional te laten uitvoeren om de veiligheid en effectiviteit te waarborgen.

 

 

 

 Go Top

BB Glow

BB Glow is een innovatieve huidbehandeling die gericht is op het verbeteren van de teint en textuur van de huid, terwijl het ook een lichte dekking en glow-effect biedt. Het wordt vaak gebruikt om een natuurlijk ogende, stralende huid te bereiken zonder zware make-up.

Tijdens een BB Glow-behandeling wordt een speciale serumoplossing met tinten van huidskleur en huidverzorgende ingrediënten met behulp van een microneedling-apparaat in de bovenste lagen van de huid ingebracht. De microneedles in het apparaat creëren kleine kanaaltjes in de huid, waardoor het serum dieper kan doordringen en opgenomen kan worden.

Het serum bevat vaak ingrediënten zoals hyaluronzuur, peptiden, antioxidanten en pigmenten die de huid hydrateren, voeden en egaliseren. Terwijl de behandeling de huid voedt en verbetert, geeft het ook een subtiele dekking, vergelijkbaar met een getinte moisturizer of lichte foundation. Hierdoor krijgt de huid een egalere teint en een stralende gloed.

BB Glow is populair omdat het directe resultaten biedt, zoals een egalere huidskleur en een natuurlijke glans. Deze resultaten kunnen enkele weken aanhouden, afhankelijk van factoren zoals de huidconditie en de nazorg. Het is belangrijk om na de behandeling zonnebescherming te gebruiken en de aanbevolen nazorginstructies op te volgen om de resultaten te optimaliseren.

Voordelen

Directe egalere teint: De lichte tinten in de serums helpen onmiddellijk om onvolkomenheden en roodheid te camoufleren, waardoor de huid er stralender en egaler uitziet.

Verzorgende ingrediënten: De serums bevatten vaak voedende ingrediënten zoals hyaluronzuur, peptiden en antioxidanten, die de huid kunnen hydrateren en verjongen.

Langdurige resultaten: Na meerdere behandelingen kunnen de voordelen van BB Glow langer aanhouden en de huidskleur geleidelijk verbeteren.

Minder make-up: Omdat de behandeling een subtiele make-upachtige dekking biedt, kunnen mensen zich comfortabeler voelen zonder al te veel make-up te dragen.

Het is raadzaam om een ervaren professional te raadplegen voor BB Glow-behandelingen, aangezien de procedure gespecialiseerde vaardigheden vereist en de gebruikte producten zorgvuldig moeten worden gekozen om de veiligheid en effectiviteit te waarborgen.

 Go Top

Bezoek mijn praktijk, voor een ontspannende ervaring

Afspraak maken

Graag ontvang ik u voor een schoonheidsbehandeling